RT @Leefenleer: De Leef en leer-conferentie gemist? Niet getreurd, lees hier het verslag! http://t.co/VsgZ5XdjBO
47 minuten geleden


RT @SBCMsw: Help cliënten op weg naar werk met de #WERK-portal http://t.co/u1h9bpMAVF Vandaag zijn wij op de Dag van de Uitvoering #BvK #Di…
5 uur geleden


De problemen met Oefenen.nl zijn opgelost! Er kan weer worden geoefend.
1 dag geleden


Taalklas.nl

Taalklas.nl bestaat uit een serie televisielessen en een website met aansluitende oefeningen bij elke aflevering. Internet en televisie sluiten helemaal op elkaar aan, maar kunnen ook los van elkaar gebruikt worden. Taalklas.nl is voor mensen die nog weinig Nederlands kunnen.

Studioles
Drie cursisten krijgen in de studio les van docente Hannie de Waardt. Elke aflevering gaat over één thema. Theatergroep 'De Koning Speelt' introduceert dat thema met een liedje en met een sketch

Oefenwebsite
De cursisten maken oefeningen die lijken op de oefeningen op de website. De kijker kan thuis meedoen. De docente legt elke aflevering uit hoe je op de website kan komen en daar met de oefeningen aan de slag kan. Er zijn oefeningen voor luisteren, lezen en schrijven.

Verder leren met NLvaardig
Wil je meer Taalklas.nl? En wil je op voor je inburgeringsexamen? Met NLvaardig oefen je op de computer en in een werkboek en krijg je privéles via de computer.