RT @GerrievanSunder: Om afstand tot werk van onze medewerkers te verkleinen,geven we ze de kans om op afstand te leren via WERK-portal op h…
2 dagen geleden


RT @LOE_nieuws: Cursus Klik en Tik bij bibliotheek http://t.co/G9NhpxRybL
3 dagen geleden


RT @Leefenleer: Wie mist LINGO? Blijf online oefenen!http://t.co/KIK8XkMhWI #Lingo #Taal
5 dagen geleden


Oefenen.nl

 Alle oefenmaterialen van Lees en Schrijf!, Taalklas.nl en Klik & Tik en andere ETV.nl-programma's zijn te vinden op www.oefenen.nl. De portal  Oefenen.nl is een startpunt voor mensen die interactief aan de slag willen met het verbeteren van hun basisvaardigheden. Op Oefenen.nl oefenen mensen op een informele manier met taal, rekenen, internetten en omgaan met geld. Tegelijkertijd leren de deelnemers over thema's als bijvoorbeeld werk, gezondheid en opvoeding. De virtuele coach Jomi geeft extra uitleg over bijvoorbeeld inloggen of een programma zoeken.

Licentie

Vanaf 2012 moeten organisaties een licentie kopen om te werken met Oefenen.nl. Biedt uw leerlingen, deelnemers of medewerkers de kans om te oefenen en blijf zelf op de hoogte met een Professioneel (Plus) Account op Oefenen.nl. U kunt kiezen voor een Professioneel Account (standaard) en een Professioneel Plus Account (op maat). Alleen met een Plus Account kunt u gebruik maken van de leerwegen Digitale Vaardigheden.
Klik hier voor meer informatie over licenties.